Svendborg

Mentornetværket i Svendborg

Du kan få en mentor i Svendborg ved at kontakte vores lokale koordinator Nanna Vestergaard. Du kan kontakte Nanna på mail ejdnav@domea.dk eller på telefon 91 17 37 58.

“Mit navn er Nanna Vestergaard og jeg arbejder som mentorkoordinator og har min base i Den Boligsociale Helhedsplan i Svendborg. Når du henvender dig med en interesse for at blive mentor, er jeg særligt interesseret i at høre om dig, din motivation og dine forventninger til rollen som mentor. Overvejer du at få en mentor, så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. Kontakt mig, hvis du gerne vil have en mentor i Svendborg!

Som koordinator har jeg i samarbejde med min kollega Teresa H. Askham, den daglige kontakt til vores mentorer og mentees. Vores vigtigste opgave er at skabe rammerne for meningsfulde mentorforløb, hvor både mentor og mentee har mulighed for at udvikle sig. Vi faciliterer det første møde mellem mentor og mentee og holder løbende opfølgning med parrene. For at sikre at begge parter føler sig trygge i deres roller, tilbyder vi deltagelse i introkursus og giver løbende sparring og feedback. Derudover arrangerer vi virksomhedsbesøg, netværksarrangementer og lignede, som giver anledning til at møde de andre mentorer og mentees.”

 

Mentornetværket i Svendborg

Vi laver mentorforløb for flygtninge- og indvandrerkvinder, som gerne vil ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi i samarbejde med andre lokale aktører såsom det lokale jobcenter. Vi matcher en jobsøgende kvinde (en mentee) med en frivillig (en mentor), som kender det danske arbejdsmarked og derfor kan hjælpe sin mentee tættere på et job.

Her kan du læse om, hvad en mentor kan hjælpe dig med. 

 

Hvordan får jeg en mentor?

Du får en mentor ved at kontakte din lokale koordinator. Koordinatoren vil snakke med dig om, hvad du gerne vil have hjælp til, og hjælper dig med at finde en mentor. Koordinatoren sørger for at finde et godt match til dig og inviterer dig også til infomøde, hvor du vil få en masse viden og værktøjer til et godt mentorforløb.

Her kan du læse om, hvordan et mentorforløb foregår. 

Vores lokale koordinator Nanna Vestergaard sørger for at lave gode matches mellem vores mentorer og mentees, så I passer sammen. Du kan kontakte Nanna på mail ejdnav@domea.dk eller på telefon 91 17 37 58.

I Svendborg arbejder vi i de områder, du kan se på kortet.