Sådan støtter vi dig som mentee

KVINFOs Mentornetværk gør det let for dig at finde det bedste match med en mentor. Vi giver dig således adgang til din egen personlige online-portal, hvor du blandt de mange mentorprofiler kan søge efter den mentor, som, du synes, vil være det perfekte match for dig. Fra portalen kan du også sende en anmodning til hende for at høre, om hun har lyst til at blive din mentor. Portalen gør det enkelt og ligetil at finde et match, fordi du ikke er afhængig af, at andre skal etablere kontakten mellem jer. Det er lige så let at bruge portalen som Facebook eller en app på din computer eller mobiltelefon.

Når I er blevet enige om at starte en mentorrelation, følger vi jeres mentorforløb, rådgiver jer og stiller en række værktøjer til rådighed for jer. Ikke alle udfordringer kan løses i en mentorrelation. Vi har kontakt med andre netværk og eksperter, der kan rådgive eller gå ind med for eksempel juridisk bistand, hvis du synes, at du har behov for det.

Du vil også modtage invitation til et introkursus som forbereder dig på mentoroplevelsen. Her kan du også få svar på de spørgsmål, du har om mentorrelationen og din egen rolle som mentee.

Flere gange om året inviterer vi dig til arrangementer, som vi afholder i samarbejde med en række nære samarbejdspartnere.