Slagelse

Mentornetværket i Slagelse

Du kan få en mentor i Slagelse og Kosør ved at kontakte vores lokale koordinator Hildur Thorisdottir. Du kan kontakte Hildur på mail hildur.thorisdottir@kvinfo.dk eller på telefon 51 59 80 03.

This image has an empty alt attribute; its file name is hildur-portrait-1-768x1024.jpg

“Jeg hedder Hildur Thorisdottir og sidder som mentorkoordinator i Slagelse. Som mentor koordinator skal jeg skabe et godt match mellem mentor og mentee, og efterfølgende følge op på mentorforløbet. 

Kontakt mig, hvis du gerne vil have en mentor i Slagelse og Kosør!

Min rolle som mentorkoordinator indebærer også at pleje de frivillige mentorer og inspirerer dem, og hvis der opstår konflikter i relationen være med til at håndtere misforståelser og/eller konflikter. Det er betydningsfuldt at mentee opnår de mål, der er opstillede med henblik på at komme tættere på arbejdslivet eller i uddannelse. I samarbejde med kollager i den boligsociale helhedsplan ”En fælles indsats,” er vi med til at planlægge og arrangerer netværksarrangementer, for at mentorer og mentees skaber et fælleskab og opnår et større netværk.”

Mentornetværket i Slagelse og Kosør

Vi laver mentorforløb for flygtninge- og indvandrerkvinder, som gerne vil ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi i samarbejde med andre lokale aktører såsom det lokale jobcenter. Vi matcher en jobsøgende kvinde (en mentee) med en frivillig (en mentor), som kender det danske arbejdsmarked og derfor kan hjælpe sin mentee tættere på et job.

Her kan du læse om, hvad en mentor kan hjælpe dig med.

Hvordan får jeg en mentor?

Du får en mentor ved at kontakte din lokale koordinator. Koordinatoren vil snakke med dig om, hvad du gerne vil have hjælp til, og hjælper dig med at finde en mentor. Koordinatoren sørger for at finde et godt match til dig og inviterer dig også til infomøde, hvor du vil få en masse viden og værktøjer til et godt mentorforløb.

Her kan du læse om, hvordan et mentorforløb foregår. 

Vores lokale koordinator Hildur Thorisdottir sørger for at lave gode matches mellem vores mentorer og mentees, så I passer sammen. Du kan kontakte Hildur på mail hildur.thorisdottir@kvinfo.dk eller på telefon 51 59 80 03.

I Slagelse og Kosør arbejder vi i Motalavej, Sydbyen og Ringparken.