Svendborg

Mentornetværket i Svendborg

Du kan blive mentor i Svendborg ved at kontakte vores lokale koordinator Nanna Vestergaard. Du kan kontakte Nanna på mail ejdnav@domea.dk eller på telefon 91 17 37 58.

“Mit navn er Nanna Vestergaard og jeg arbejder som mentorkoordinator og har min base i Den Boligsociale Helhedsplan i Svendborg. Når du henvender dig med en interesse for at blive mentor, er jeg særligt interesseret i at høre om dig, din motivation og dine forventninger til rollen som mentor. Vores vigtigste opgave er at skabe rammerne for meningsfulde mentorforløb, hvor både mentor og mentee har mulighed for at udvikle sig. Overvejer du at blive mentor, så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale.

Som koordinator har jeg i samarbejde med min kollega Teresa H. Askham, den daglige kontakt til vores mentorer og mentees. Vi faciliterer det første møde mellem mentor og mentee og holder løbende opfølgning med parrene. For at sikre at begge parter føler sig trygge i deres roller, tilbyder vi deltagelse i introkursus og giver løbende sparring og feedback. Derudover arrangerer vi virksomhedsbesøg, netværksarrangementer og lignede, som giver anledning til at møde de andre mentorer og mentees.”

Mentornetværket i Svendborg

I Svendborg laver vi mentorforløb for flygtninge- og indvandrerkvinder, som gerne vil ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi i samarbejde med andre lokale aktører såsom det lokale jobcenter. Med det afsæt matcher programmet ”Fra men­toring til arbejde” (originaltitel ”Mentoring to work”) en jobsøgende indvandrer (en mentee) med en frivillig (en mentor), som kender det lokale arbejdsmarked og dermed støtter mentee på vejen frem mod beskæftigelse.

Hvordan bliver jeg mentor?

Du bliver mentor ved at kontakte din lokale koordinator. Koordinatoren vil snakke med dig om, hvad du gerne vil bidrage med, og hjælper dig med at finde en mentee. Koordinatoren sørger for at finde et godt match til dig og inviterer dig også til infomøde, hvor du vil få en masse viden og værktøjer til et godt mentorforløb.

Du kan læse om, hvad der forventes af dig som mentor her.

Vores lokale koordinator Nanna Vestergaarg sørger for at lave gode matches mellem vores mentorer og mentees, så I passer sammen. Du kan kontakte Nanna på mail ejdnav@domea.dk eller på telefon 91 17 37 58.

I Svendborg arbejder vi de steder, du kan se på kortet.