Odense

Mentornetværket i Odense

Du kan blive mentor i Odense ved at kontakte vores lokale koordinator Muna Mohamed. Du kan kontakte Muna på mail muna.mohamed@kvinfo.dk eller på telefon 42 67 81 71.

Mentornetværket i Odense

I Odense laver vi mentorforløb for flygtninge- og indvandrerkvinder, som gerne vil ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi i samarbejde med andre lokale aktører såsom det lokale jobcenter. Med det afsæt matcher programmet ”Fra men­toring til arbejde” (originaltitel ”Mentoring to work”) en jobsøgende indvandrer (en mentee) med en frivillig (en mentor), som kender det lokale arbejdsmarked og dermed støtter mentee på vejen frem mod beskæftigelse.

Hvordan bliver jeg mentor?

Du bliver mentor ved at kontakte din lokale koordinator. Koordinatoren vil snakke med dig om, hvad du gerne vil bidrage med, og hjælper dig med at finde en mentee. Koordinatoren sørger for at finde et godt match til dig og inviterer dig også til infomøde, hvor du vil få en masse viden og værktøjer til et godt mentorforløb.

Du kan læse om, hvad der forventes af dig som mentor her.

Vores lokale koordinator Muna Mohamed sørger for at lave gode matches mellem vores mentorer og mentees, så I passer sammen. Du kan kontakte Mona på mail muna.mohamed@kvinfo.dk eller på telefon 42 67 81 71.