Odense

Mentornetværket i Odense

Du kan blive mentor i Odense ved at kontakte vores lokale koordinator Muna Mohamed. Du kan kontakte Muna på mail muna.mohamed@kvinfo.dk eller på telefon 42 67 81 71.

“Jeg hedder Muna Mohamed og sidder som mentorkoordinator i Vollsmose. Som mentor koordinator skal jeg skabe et godt match mellem mentor og mentee, og efterfølgende følge op på mentorforløbet. Det er vigtigt for mig at der en ligeværdig og respekt tone når mentor og mentee mødes for første gang. Kontakt mig, hvis du gerne vil være mentor i Odense!

Min rolle som mentorkoordinator indebærer også at pleje de frivillige mentorer og inspirerer dem, og hvis der opstår konflikter i relationen være med til at håndtere misforståelser og/eller konflikter. Det er betydningsfuldt at mentee opnår de mål, der er opstillede med henblik på at komme tættere på arbejdslivet eller i uddannelse. I samarbejde med kollager fra Boligsocialt hus er vi med til at planlægge og arrangerer netværksarrangementer, for at mentorer og mentees skaber et fælleskab og opnår et større netværk.”

Mentornetværket i Odense

I Odense laver vi mentorforløb for flygtninge- og indvandrerkvinder, som gerne vil ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi i samarbejde med andre lokale aktører såsom det lokale jobcenter. Med det afsæt matcher programmet ”Fra men­toring til arbejde” (originaltitel ”Mentoring to work”) en jobsøgende indvandrer (en mentee) med en frivillig (en mentor), som kender det lokale arbejdsmarked og dermed støtter mentee på vejen frem mod beskæftigelse.

Hvordan bliver jeg mentor?

Du bliver mentor ved at kontakte din lokale koordinator. Koordinatoren vil snakke med dig om, hvad du gerne vil bidrage med, og hjælper dig med at finde en mentee. Koordinatoren sørger for at finde et godt match til dig og inviterer dig også til infomøde, hvor du vil få en masse viden og værktøjer til et godt mentorforløb.

Du kan læse om, hvad der forventes af dig som mentor her.

Vores lokale koordinator Muna Mohamed sørger for at lave gode matches mellem vores mentorer og mentees, så I passer sammen. Du kan kontakte Mona på mail muna.mohamed@kvinfo.dk eller på telefon 42 67 81 71.