Aarhus

Mentornetværket i Aarhus

Du kan blive mentor i Aarhus ved at kontakte vores lokale koordinator Sara El Achwah. Du kan kontakte Sara på mail sara.achwah@kvinfo.dk eller på telefon 50 76 33 59.

“Jeg hedder Sara El Achwah og er ansat hos som mentorkoordinator i Gellerup og Langkærparken. Til dagligt sidder jeg i det boligsociale hus Yggdrasil i Gellerup sammen med mine samarbejdspartnere fra den boligsociale helhedsplan. Jeg hjælper minoritetskvinder med at finde vej ind i uddannelsessystemet og ind på arbejdsmarkedet.
Kontakt mig, hvis du gerne vil være mentor i Aarhus!

Min opgave er at matche en mentee med en mentor, som hjælper mentee med at opnå sine mål ift at starte uddannelse eller komme i arbejde. Jeg lægger stor vægt på, at samarbejdet mellem mentor og mentee fungerer efter hensigten, og holder opfølgningsmøder en gang hver anden måned. I samarbejde med helhedsplanerne i Gellerup og Langkærparken står jeg også for at lave netværksarrangementer, hvor kvinder kan mødes med hinanden og danne netværk. Jeg lægger stor vægt på netværk, fordi vi ved at det har afgørende betydning for karriere og jobsøgning.”

Mentornetværket i Aarhus

I Aarhus arbejder vi i Gellerup-Toveshøj og Langkærparken. Vi laver mentorforløb for flygtninge- og indvandrerkvinder, som gerne vil ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi i samarbejde med andre lokale aktører såsom det lokale jobcenter. Med det afsæt matcher programmet ”Fra men­toring til arbejde” (originaltitel ”Mentoring to work”) en jobsøgende indvandrer (en mentee) med en frivillig (en mentor), som kender det lokale arbejdsmarked og dermed støtter mentee på vejen frem mod beskæftigelse.

Hvordan bliver jeg mentor?

Du bliver mentor ved at kontakte din lokale koordinator. Koordinatoren vil snakke med dig om, hvad du gerne vil bidrage med, og hjælper dig med at finde en mentee. Koordinatoren sørger for at finde et godt match til dig og inviterer dig også til infomøde, hvor du vil få en masse viden og værktøjer til et godt mentorforløb.

Du kan læse om, hvad der forventes af dig som mentor her.

Vores lokale koordinator Sara El Achwah sørger for at lave gode matches mellem mentorer og mentees, så I passer sammen. Du kan kontakte Sara på mail sara.achwah@kvinfo.dk eller på telefon 50 76 33 59.