Vores støtte til mentor og mentee

Vi tilbyder mentorer og mentees adgang til deres personlige netportal, hvorfra de kan søge og finde det match, som svarer bedst til deres ønsker og forventninger. Netportalen gør det let for potentielle mentorpar at knytte direkte kontakt, fordi de ikke er afhængige af, at andre skal stå for at etablere kontakten. Portalen er lige så enkel at bruge som Facebook eller andre apps på ens computer eller mobiltelefon.

Så snart et mentorpar er enige om gå ind i en mentorrelation, følger vores koordinatorer mentorforløbet, rådgiver parret og stiller en række værktøjer til rådighed for dem. Ikke alle udfordringer kan løses i en mentorrelation. Hvis en mentee møder juridiske eller psykiske udfordringer, har vi kontakt med andre netværk og eksperter, der kan rådgive eller gå ind med juridisk bistand, såfremt mentee har behov for det.

Vi tilbyder både mentor og mentee at deltage i et introkursus, som forbereder dem på mentoroplevelsen. Her får de også mulighed for at få svar på de spørgsmål, som de har om mentorrelationen og deres egen rolle.

Mentees og mentorer bliver derudover flere gange i løbet af året inviteret til arrangementer, som vi tilrettelægger i samarbejde med en række nære samarbejdspartnere. Der bliver lagt vægt på, at arrangementerne er tilrettelagt, så deltagerne får mulighed for at udveksle erfaringer på andre måder, end de har mulighed for i deres en-til-en mentorrelation.

Læs om kommende arrangementer HER.