Tingbjerg

Mentornetværket i Tingbjerg

Du kan få en mentor i Tingbjerg ved at kontakte vores lokale koordinator Signe Kjærgaard Jensen. Du kan kontakte Signe på mail signe.k.jensen@kvinfo.dk

“Jeg hedder Signe og er ansat hos KVINFO som mentorkoordinator i Tingbjerg. Som mentorkoordinator har jeg fokus på at skabe et godt match mellem mentor og mentee, der baserer sig på tillid, respekt og ligeværdighed, som giver mulighed for at begge parter kan udvikle sig i forløbet. Kontakt mig, hvis du gerne vil have en mentor i Tingbjerg!

Jeg hjælper minoritetsetniske kvinder med at finde vej ind i uddannelsessystemet og ind på arbejdsmarkedet. Min opgave er at skabe gode, ligeværdige mentorforløb for kvinder. Jeg matcher en jobsøgende kvinde (en mentee) med en frivillig (en mentor), som kender det danske arbejdsmarked og derfor kan hjælpe sin mentee tættere på et job.

Mentornetværket i Tingbjerg.

I København arbejder vi i Tingbjerg. Til dagligt sidder jeg i det boligsociale helhedsplan ”Tingbjerg Forum” sammen med min kollega Nahid Yazdanyar, der er ansat i den boligsociale helhedsplan. Vi laver mentorforløb for flygtninge- og indvandrerkvinder, som gerne vil ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi i samarbejde med andre lokale aktører såsom det lokale jobcenter. En del af mentornetværet handler om at indgå i et større mentornetværk med andre mentorer og mentees, så Nahid og jeg vil derfor løbende arrangere forskellige spændende netværksarrangementer og aktiviteter, som giver mentorer og mentees mulighed for at møde hinanden på kryds og tværs og skabe et større netværk og fælleskab.”

Her kan du læse om, hvad en mentor kan hjælpe dig med.

Hvordan får jeg en mentor?

Du får en mentor ved at kontakte din lokale koordinator. Koordinatoren vil snakke med dig om, hvad du gerne vil have hjælp til, og hjælper dig med at finde en mentor. Koordinatoren sørger for at finde et godt match til dig og inviterer dig også til infomøde, hvor du vil få en masse viden og værktøjer til et godt mentorforløb.

Her kan du læse om, hvordan et mentorforløb foregår.

Vores lokale koordinator Signe K. Jensen sørger for at lave gode matches mellem mentorer og mentees, så I passer sammen. Du kan kontakte Signe på mail signe.k.jensen@kvinfo.dk