Department: Mentee

Sravanthi Penneru

|

“Jeg vil gerne matches med en mentor, der er nem at snakke med, og som kan give mig nye ideer til min professionelle udvikling i Danmark. Jeg er passioneret omkring software udvikling og jeg vil meget gerne kunne fortsætte ud af det professionelle spor. Jeg bor i Roskilde og det ville være dejligt, hvis min… Læs mere »

Annie Yin Berg

|

“Jeg er en udenlandsk uddannet tandlæge. Jeg kan ikke arbejde selvstændigt før jeg har fået min autorisation af de danske myndigheder. I mellemtiden har jeg fået tilladelse til at arbejde under supervision af en autoriseret tandlæge. Derfor vil jeg gerne have en mentor inden for mit felt, så jeg kan øge mine chancer for at… Læs mere »

Noreen Youssaf

|

“Jeg har allerede haft min første mentor i KVINFO og vi færdiggjorde 14 møder sammen. Vi havde et venskabeligt mentorforhold og havde altid en god connection. Vi havde altid nogle få talepunkter vi kunne tale ud fra, når vi mødtes, så vi ikke spildte tiden. Jeg har færdiggjort mine basisstudier i Danmark og beskæftiger mig… Læs mere »

Kathrin May

|

“Jeg ved, at man er nødt til at være disciplineret og fokuseret for at komme fremad i et nyt land, men nogen gange så kan dine personlige/professionelle ting få dig til at stagnere. Jeg vil gerne have en mentor, der kan guide mig ift. jobsøgning og den bedste måde at blive en del af den… Læs mere »

Mariam Akil

|

“Jeg har haft to mentorer gennem KVINFOs Mentornetværk. Begge mentorer har givet mig uvurderlig støtte på tidspunkter, hvor jeg havde brug for at forbedre mit dansk og udvikle ideer om fremtiden. Jeg er nu klar til at blive en del af arbejdsmarkedet og kigger lige nu efter en, der har erfaring med jobsøgning og som… Læs mere »

Nuria Gallardo Aguado

|

“Sidste juni færdiggjorde jeg min danskuddannelse. Jeg har mere end 14 års erfaring i arbejdet som personlig assistent for diverse ledere, mestendels i multinationale selskaber i Frankrig og Spanien. Pt. er mit primære mål at genaktivere min karriere. Jeg har fundet en meget spændende mentor profil i KVINFO og lige nu venter jeg på hendes… Læs mere »

Tetiana Bohdanova

|

“Jeg er fra Ukraine og jeg leder efter en, der kan give mig feedback på, hvordan jeg bedst kan håndtere mine jobsamtaler. Jeg har været til jobsamtaler, hvor mine faglige kvalifikationer var perfekte ift. opgaverne, men jeg fik af vide, at jeg skulle forbedre mit dansk. Jeg øver alene derhjemme (læser, lytter), men det hjælper… Læs mere »

Zeinab Chehregani

|

“Jeg vil gerne have en mentor, som jeg kan tale med om simple dos and don’ts i jobsøgning og arbejdsliv i Danmark. Jeg vil gerne have muligheden for at kunne dele erfaringer og oplevelser med en, der er interesseret i udviklingen og fremtiden ift. feltet salg og indkøb.”

Federica Fiorito

|

“Jeg er lige blevet en del af KVINFOs Mentornetværk. Jeg er nyuddannet inden for Business Management fra Aalborg Universitet. Mit næste eventyr starter i september, hvor jeg begynder som trainee i salgsledelse i en multinational virksomhed med base i København. Jeg tror, at et flydende dansk er en nøglefaktor og derfor tager jeg pt. kurser… Læs mere »

Emma Thomas

|

“Min baggrund inkluderer online publicering, forretningsudvikling, salg, marketing og projekt/programledelse. Jeg er lige startet i en ny rolle som digital projektleder, og jeg vil gerne have en mentor, der kan støtte mig i den rolle og med at etablere min karriere inden for tech-industrien.”